Over ons

Bij schoonheidscentrum Monique vinden we het belangrijk om er vanuit echt persoonlijk contact voor ieder mens te zijn. Iedere collega doet dat vanuit haar eigen vakkennis, inzicht en ervaring.

Als team werken we graag samen om jou op een eerlijke en natuurlijke manier te behandelen, zodat jij met een tevreden gevoel de deur uitgaat. Vakmanschap, vertrouwen en oprecht advies zijn belangrijke waarden binnen onze behandelingen.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden en de manier waarop wij werken? Wij leggen dat met veel plezier persoonlijk aan je uit!

 

Monique Tielemans

Schoonheidsspecialiste

Huidverzorging & visagiste ,en ondernemer.

Dankbaar ben ik dat ik al 22 jaar met onze klanten mag  samenwerken aan een mooie huid en uitstraling! Mijn enthousiasme gaat uit naar het werken met de producten van Rosel Heim omdat het eerlijk en zuiver is. In de bijscholingen sta ik steeds weer versteld van de enorme kennis van Familie Heim, die uitgaan van de kracht van de natuur in combinatie met de wetenschap. Die filosofie pas ik graag toe in mijn werk en leven.

Door mezelf steeds te ontwikkelen merk ik dat de uitdaging ligt in het goed kijken, luisteren en voelen met mijn handen wat iemand nodig heeft. Ik geef behandelingen  die gericht zijn op rust, ontspanning. 

Daarnaast is een van mijn passies ,eraan bijdragen dat  mensen blij zijn met zichzelf!
Door goed te kijken naar wat er bij de persoonlijkheid past, met behulp  van kleur en make-up .

Het is fijn om nu samen te werken met jonge vakvrouwen zodat we onze kennis kunnen delen. We ontmoeten je graag op onze mooie plek in de natuur.

Simone Manders-van de Heuvel

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste met specialisatie acne

 

| “Mensen blij laten zijn over hun huid”

 

Al ruime tijd ben ik werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Doordat mijn huid in het verleden niet in balans was, ging mijn interesse uit naar het vak van schoonheidsspecialiste. Nu is het mijn passie geworden om mensen te laten beleven dat zij mooi en verzorgd zijn.

In 2018 kreeg ik de kans om bij schoonheidscentrum Monique te werken. Omdat ik zelf al jaren Rosel Heim gebruik en daarmee een goede ervaring heb, vind ik het super om me in de wetenschap van  Rosel Heim te blijven verdiepen. Doordat ik veel goede kennis heb opgedaan en daarmee mag werken, mag ik van dichtbij ervaren dat er goede resultaten geboekt worden.

Dit is alles wat ik wil in mijn werk, dat mensen blij zijn met hun huid en content de deur uitgaan. Ook vind ik het een mooie uitdaging om er zorg voor te dragen, dat mensen zich heerlijk kunnen ontspannen en even weg zijn van deze aardbol.

Susan van Eert

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste

“Samenwerken aan een mooie en gezonde huid”

Sinds 2019 ben ik als schoonheidsspecialiste werkzaam bij Schoonheidscentrum Monique.

Ik neem graag de tijd om jouw huid de aandacht te geven die het nodig heeft. Elke huid is uniek en daarom vind ik het belangrijk om goed te kijken naar de huidconditie en eventuele huidklachten, zodat ik de behandelingen hier op aan kan passen. Samen met jou en de producten van Rosel Heim kunnen we dan komen tot een blijvende mooie en gezonde huid.

Door middel van regelmatige bijscholing en seminars blijf ik mijn kennis over de filosofie van Rosel Heim nature + science verbreden en verdiepen, waardoor ik in staat ben om jou op een persoonlijke en vakkundige wijze advies te geven

Tenslotte is het voor mij belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens een behandeling en volledig tot rust kunt komen.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten op deze fijne plek, midden in de natuur.