Nieuwsbrief

We zijn blij als team om jullie weer te ontvangen!

De praktijk is opgeknapt zodat we nog hygienischer kunnen werken. We hebben de ruimte bij de praktijk betrokken omdat we meer afstand kunnen houden  tijdens het wachten. Onze mooie ruimte heet voortaan Sala, dat betekent huiskamer in het spaans. Het zal een plek zijn waar je rustig kunt zitten ,informatie lezen of om advies te vragen. Voor advies  kun je altijd vrijblijvend een afspraak maken! We houden ons aan de regels om zo veilig mogelijk te werken.

Tip voor je handen:

                                                                                  

Goed handen wassen is van belang om de verspreiding van het covid-19 een halt toe te roepen en om jezelf te beschermen tegen het besmetting,meldt zowel het RIVM als de wereld gezonheids-organisatie. Maar waarmee kun je je handen eigenlijk het beste wassen?

Veel mensen denken dat alcoholhoudende gel, of desinfecterende lotion het beste werken vanwege  de antibacteriële werking.

Dat komt omdat virussen bestaan uit drie elementen: genetische informatie,eiwitten en vetten.Die zitten losjes aan elkaar geplakt.Het coronavirus heeft een fragiel vetkapsel dat door het wassen met zeep als een kaartenhuis in elkaar stort. Wie de handen -was -instructies-lang genoeg (30 seconden) wassen en de hele hand inzepen- goed volgt, heeft zo de grootste kans dat daarop aanwezige virusdeeltjes weg gaan. Zware chemicaliën zijn dus niet nodig, ze vernietigen de huidflora die we zo hard nodig hebben in de strijd tegen ziekteverwekkende micro-organismen. Gebruik alcoholhoudende gel alleen als water en zeep niet voorhanden zijn.

Verzorgen van onze handen

Door het vele wassen worden onze handen schraal .Masseer je handen daarom meermaals per dag met Rosel Heim hand-en nagel emulsie.Deze creme maakt de huidbarriere steviger en de hoornlaag dikker.
Bron : rechtreeks advies van Fam. Rosel Heim rondom covid-19

 

 

Liefs Team Schoonheidscentrummonique